Skip to content

Boekingen en lessen

Een buikdanseres op je feestje

Organiseer je binnenkort een feestje en wil je een uniek magisch moment creëren waar de monden van je bezoekers spontaan van openvallen? Doe je graag een beetje extra en houd je van sprookjesachtige momenten? Voor een bijzonder optreden voor je personeelsfeest, bruiloft of bijzondere verjaardag is Honey Rutgers te boeken als buikdanseres. Met een persoonlijke show waan je je voor even in de magic van het buikdansen en vergeet je alles om je heen. Geen zorgen: iedereen zal zich direct op z’n gemak voelen of zelfs mee willen doen!

Zeg Je Buikdansen In Hengelo? Ban Ben Je Bij Honey Rutgers Aan Het Juiste Adres. Honey Belly Dance Geeft Professionele Lessen | Boek Honey!

Workshop

Heb jij gevoel voor ritme, of wil je dat juist graag leren? Gaan jij en je vriendengroep een keertje een dagje weg en willen jullie wat anders dan een etentje of een winkelsessie? Leer dan buikdansen op een workshop bij Honey Rutgers in Hengelo. Geen zorgen: het maakt niet uit hoe goed je bent in dansen of hoe oud je bent, want iedereen is welkom. Een dagje lachen gegarandeerd. Met een grote groep is het heerlijk ontspannen om je een paar uurtjes te laten gaan op de dansvloer. Schud die heupen maar vast los! Kunnen jullie daarna lekker proosten op die nieuwe danskills op een zonnig terrasje.

Boek Honey voor een evenement of schrijf je in voor haar buikdanslessen

Back To Top