Skip to content

Betoverende buikdanslessen bij Honey Rutgers

Wil je weten welke buikdanslessen er bij jou passen? En ben je klaar om meer in contact te staan met je lichaam? Buikdansen in Hengelo maakt het mogelijk om te dansen op een manier die bij jou past. Wil je alvast weten hoe je direct kunt starten met buikdansen in Hengelo? We vertellen je graag waarom buikdansen je lichaam en geest versterkt.

Neem contact op

Dit doet buikdansen voor je lichaam en geest

Wat levert buikdansen je, naast een hoop plezier, allemaal aan voordelen op? In de eerste plaats helpt buikdansen je om fysiek sterker en fitter te worden. Buikdansen is een relaxte manier om op je eigen manier ‘in shape’ te komen. En als je iemand bent die veel in z’n hoofd zit en er moeite mee heeft om de rationele mind uit te schakelen, dan ga je in buikdansen gegarandeerd meer ontspanning vinden. Het is namelijk een hele laagdrempelige manier om vanuit je hoofd, via je lichaam dichter bij je hart te komen. Wat voor leeftijd of figuur je ook hebt, buikdansen is niet alleen goed voor je lichaam, maar helpt je ook naar binnen te keren en meer in contact te komen met jezelf.

Escape van de realiteit

In de eerste plaats maakt buikdansen je dus fysiek fitter, maar door deze dansvorm krijg je méér dan alleen een gespierd lichaam. Het maakt dat je je niet alleen bijzonder vrouwelijk voelt, maar ook helpt het om meer ‘in touch’ te komen met jezelf. Het is in feite een vorm van zelftherapie waarbij je jezelf steeds beter leert kennen. Wanneer je aan het buikdansen bent, ben je één met jezelf. Het is de ideale escape van de realiteit. Het is eigenlijk een vorm van meditatie waarbij je alsnog fysiek in beweging bent.

Volg magische lessen in de Honey Belly Dance studio

Als je denkt dat elke dansstudio er hetzelfde uitziet, dan heb je het mis. Bij Honey Belly Dance stap je binnen in een magische wereld waarbij je het gevoel hebt in een andere dimensie te zijn. Niet alleen kan je thuiskomen door de relaxte manier waarop Honey je verwelkomt, ook is de studio erop ingericht om je even alles te doen vergeten. Van de fotodoeken aan de wand, de verschillende spiegels en, wacht even: hebben we het al over het plafond met sterrenhemel gehad? Trek je schoenen uit, doop je voeten in het zand en wentel je voor een momentje in een compleet andere wereld.

Ervaar de mystiek van buikdansen

Wil jij je ook graag eens onderdompelen in de magische wereld van het buikdansen? En ben je benieuwd hoe dat er in Hengelo aan toe gaat? Neem dan contact op via het inschrijfformulier. Ben je ook alvast benieuwd naar ons lesrooster, ook dat kun je bekijken. We heten je graag van harte welkom in onze studio!

Naar inschrijfformulier

Online buikdanslessen - overal te wereld

Heb je niet de mogelijkheid om de magische studio in Hengelo te bezoeken, maar wil je wel leren buikdansen? Honey kan je ook helpen om op afstand de kneepjes van het vak te leren. Alles wat je nodig hebt, is een laptop en een goede internetverbinding om vanaf welke plek dan ook ter wereld te beginnen met buikdansen.

Back To Top