Skip to content

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden en afspraken Honeybellydance

Honeybellydance hanteert een aantal algemene voorwaarden en afspraken met betrekking tot het inschrijven van lessen, workshops en optredens. Deze vindt u in onderstaande punten. Daarnaast geldt een aantal aanvullende algemene voorwaarden die algemeen in gebruik zijn binnen de dienstverlening. Bij het inschrijven of boeken van honeybellydance diensten gaat u akkoord met alle onderstaande voorwaarden en afspraken.

 1. Een inschrijving is bindend zodra het mandaat na inschrijving voldaan is.
 2. Een boeking is bindend zodra Opdrachtgever mondeling, telefonisch of via e-mail toegezegd heeft. Ook indien er nog geen inschrijfformulier verstuurd of ondertekend is.
 3. Een inschrijving moet bij een minderjarige door een ouder of voogd betaald worden.
 4. De betaling voor een inschrijving is via automatische incasso.
 5. Opzegging dient per mail te gebeuren. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand, bijvoorbeeld: als je in februari opzegt, dan is er nog een incasso in maart. Zonder opzegging loopt het abonnement door.
 6. Het abonnement geldt voor 4 lessen in de maand.
 7. Wanneer u niet bij een les aanwezig kunt zijn, graag van tevoren melden. Gemiste lessen geven geen recht op restitutie, wel kun je de les later inhalen. Een inhaalles wordt altijd in voorafgaand en in onderling overleg gepland.
 8. Als vanuit Honeybellydance een les niet doorgaat, wordt die ingepland, in een andere week (wel op dezelfde dag, groep).
 9. Het lesrooster wordt altijd gedeeld via de groeps whatsapp. Elke groep heeft zijn eigen groeps whatsapp.
 10. Het betreden van de danszaal is uitsluitend toegestaan op blote voeten of schone dans/ballet schoenen, die niet afgeven op de vloer en waarmee niet is buiten gelopen.
 11. Honeybellydance kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies van voorwerpen of kostbaarheden.
 12. Honeybellydance is niet verantwoordelijk voor het oplopen van blessures en/of het ontstaan of verergeren van fysieke klachten tijdens of na de lessen en workshops. Uiteraard geven de docenten waar nodig advies om blessures te voorkomen.
 13. Als een les vanuit mijn kant niet door kan gaan, dan zal ik ervoor zorgen dat de les op een andere datum gepland kan worden of dat je een restitutie van de les krijgt. LET OP: Dit geldt alleen voor verhinderingen vanuit mijn kant:
  (Honey Rutgers).
Back To Top